Image title

Vragen? Bel ons op 0546 - 837 777

Laden
Bezig met toevoegen...


Over Otto Simon

Otto Simon kan terugblikken op een historie van ruim 100 jaar. In 1911 zag zij het levenslicht en heeft in de decennia daarna de nodige ontwikkeling en groei doorgemaakt. Die lange historie kenmerkt ook het karakter van Otto Simon: vastberaden, flexibel én met handelsgeest!

Otto Simon

Met name in de afgelopen 10 jaar heeft Otto Simon een snelle ontwikkeling doorgemaakt, waarbij zij uitgegroeid is tot een internationale importeur/exporteur en groothandel in speelgoed. Otto Simon koopt én verkoopt wereldwijd. Zij heeft een zeer uitgebreid en wisselend assortiment, waarbij de laatste rages ook altijd beschikbaar zijn.

Om de groei van de afgelopen jaren mogelijk te maken heeft Otto Simon geïnvesteerd (en investeert zij nog steeds) in automatisering, logistiek en personeel. Maar het belangrijkste is de ontwikkeling in assortimenten. Immers, daar ligt de kracht van Otto Simon. Een actueel en breed assortiment die voor een ieder aantrekkingskracht heeft.

Die aantrekkingskracht komt tot uiting in de diversiteit aan klanten. Otto Simon is in staat een brede klantengroep wereldwijd te leveren. Van (speelgoed-)winkel, tot webshop (inclusief eventueel dropshipment), van buurtsuper tot (internationale) winkelketens. Daarbij is Otto Simon o.a. in staat een data feed van haar producten aan te bieden om zo een optimalisatie van uw bedrijfsvoering te bewerkstelligen.

Bij Otto Simon zijn professionele medewerkers dagelijks bezig met inkoop, verkoop, advies, marketing & ontwikkeling én uitlevering van úw goederen. Daarbij staan de wensen van de klant centraal en maakt Otto Simon die wensen mogelijk. Of dat nu gaat om assortimentssamenstelling, conceptontwikkeling, scherpe prijzen óf snelle levering. Otto Simon is dé flexibele partner die past bij úw bedrijf.


Eigen merken

Fleur is een eigen merk van Otto Simon. Zowel de poppen als de accessoires en verpakkingen zijn in eigen huis ontwikkeld. Mede door de unieke verpakking is deze lijn een eye-catcher in het vak. Fleur is een prima aanvulling op andere tienerpoppen (die overigens óók door Otto Simon geleverd kunnen worden).
Alert biedt allerlei mogelijkheden wat het buitenspelen weer leuk maakt! Van loopfietsen tot voetbalgoals en van vliegers tot tennisrackets! Beste kwaliteit voor de beste prijs!

Waar dit eigen merk van Otto Simon startte met een stapelbed, poppenstoel en ledikant, is deze lijn inmiddels uitgegroeid tot een complete poppenlijn met verschillende accessoires, meubeltjes en een heuse poppenwagen. Deze verfrissende lijn is al niet meer weg te denken uit de winkels. En de levensechte babypop... die lacht en brabbelt haar eerste woordjes.
Voor ieder wat wils. Sta je graag in de keuken of help je liever mee in het huishouden? Zet koffie, ga stofzuigen, gebruik de magnetron,
of was of strijk je kleren! Met bewegingen, licht- en geluidseffecten.

Merken

Basiscollectie & trends

De collectie van Otto Simon kent een grote diversiteit aan producten. Dat kan ook haast niet anders met ruim 10.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar.

Alle grote merken vindt u in ons assortiment. Maar ook onze eigen merken (waaronder Fleur, My first home, My beautiful dolls room en Alert) en eigen import-artikelen mogen zeker gezien worden. Daarbij varieert onze collectie van basiscollectie die altijd voorradig is, tot wisselende characters en nieuwe rage-artikelen.

De inkopers van Otto Simon weten wat er speelt binnen de speelgoedmarkt. Dat resulteert er in dat Otto Simon altijd voorop loopt met nieuwe rages. Zij brengen innovaties en productontwikkelingen, zodat u naast nieuwe collecties van de bekende merken ook uitstekende, aanvullende lijnen kunt laten zien in uw onderneming. De handelsgeest van Otto Simon zorgt vanzelfsprekend voor goede inkoopprijzen! Daarbij worden de veiligheids- en kwaliteitseisen niet uit het oog verloren, zodat al het speelgoed wat Otto Simon verkoopt voldoet aan de laatste wettelijke richtlijnen.

Bent u benieuwd wat Otto Simon u te bieden heeft? Bezoek dan onze showroom in Almelo of neem een kijkje op onze site www.ottosimon.nl

Laden
Laden