Image title

Vragen? Bel ons op 0546 - 837 777

Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuws

 • SPINNERS 'De nieuwste Rage' 4-5-2017

  Spinners zijn de nieuwste rage in Nederland!
  Een spinner is een kleurige gadget waarbij door middel van kogellagers de spinners tussen of op je vingers kunt draaien.

  Het gaat om behendigheid, snelheid, kleur en het jongleren. Hoe beter de kwaliteit van de lagers, des te beter en langer draaien de spinners.

  Inmiddels in diverse kleuren en ook met licht verkrijgbaar!

  Top1Toys heeft op dit moment al volop Spinners in de winkels beschikbaar!

  “Wij zagen het al aankomen! De eerste hits op YouTube en de eerste vraag in onze Top1Toys winkels. Afgelopen week waren de eerste spinners binnen korte tijd uitverkocht en konden wij de winkels direct weer aanvullen” aldus Frank Pril, inkoper van de spinners. “Op dit moment wordt weer volop geleverd naar onze afnemers en wij verwachten dat dit nog wel even doorgaat”

  Spinners zijn geschikt voor iedere leeftijd vanaf 3 jaar.

  Image title

 • Enthousiaste Ondernemers Gezocht 2-12-2016
  Wordt u de zelfstandig ondernemer onder de landelijke vlag Top1Toys met ruimte voor eigen, lokale en/of eigen online activiteiten. Dan zijn wij op zoek naar u! 

  Bekijk voor meer informatie onderstaande advertentie of stuur een e-mail naar top1toys@ottosimon.nl.

  Image title
 • Vacatures 12-7-2016
  Binnen Otto Simon, de grootste speelgoedgroothandel van Nederland, zijn leuke functies beschikbaar. 
  Werken bij Otto Simon betekent een dynamische baan in een uitdagende en snelgroeiende omgeving. Je bent omgeven door de nieuwste speelgoedtrends, rages en de leukste artikelen. 

  Kijk hier voor onze openstaande vacatures en solliciteer direct!
 • Miljoenenclaim tegen Otto Simon van tafel 30-3-2016

  Rechtbank stelt speelgoedgroothandel op alle fronten in gelijk.

  Alle claims die acht zelfstandig ondernemers in 2014 bij speelgoedgroothandel Otto Simon neerlegden, zijn juridisch naar de prullenbak verwezen. Dat maakte de Rechtbank Noord-Nederland afgelopen week bekend.

  Acht oud-ondernemers van Top 1 Toys stapten zomer 2014 naar de rechter. Zij voelden zich misleid door Otto Simon, de partij achter de winkelformule van Top 1 Toys. Ook beklaagden ze zich over te weinig vrijheid van zelfstandig handelen. Als voorschot eisten ze alvast 1,7 miljoen euro. Zembla en andere media besteedden daar destijds veel aandacht aan. Afgelopen week wees de Rechtbank Noord-Nederland alle vorderingen echter af. Dat gebeurde eerder deze maand en vorig jaar ook al in vergelijkbare zaken tegen Bakker Bart en de Op=Op Voordeelshop. 

Laden
Laden